Assortiment - Ruurhoeve

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Assortiment

Winkel > Boerderijwinkel
 

Goudse Kaas
Op onze boerderij maken wij op ambachtelijke wijze Goudse kaas. Dit betekent dat we volgens het aloude recept de kaas bereiden en op natuurlijke wijze laten rijpen. Verschillende soorten zijn een vast onderdeel van ons assortiment: Jong, Jong belegen, Belegen, Extra belegen, Oud en Overjarig

 

Kruidenkaas
Kruidenkaas wordt ook op onze eigen boerderij gemaakt van eigen melk.
Verschillende soorten (soms is beschikbaarheid afhankelijk van het seizoen):
fenegriek, zontomaatjes, knoflook-ui, lavendel, truffel, walnoot, brandnetel, bieslook, mosterd, bier.

 

Cholfitty Kaas
Op onze boerderij eten geselecteerde koeien een gespecialiseerd dieet van gezond en bijzonder voer. Deze koeien geven melk die van nature rijk is aan Omega-3 en Omega-6 vetzuren, waarvan wij op ambachtelijke wijze Cholfitty kaas maken. Cholfitty kaas is dus natuurlijk lekker! Van Omega-6 vetzuren (Linolzuur) en Omega-3 vetzuren (Alfa Linoleenzuur en EPA )is bekend dat zij ondermeer kunnen bijdragen aan een verbetering van het cholesterolgehalte.

Voor meer informatie bezoek ook
Cholfitty.com.

 

Varkens- en rundvlees
In onze winkel verkopen wij een uitgebreid assortiment van vlees. De leverancie van ons varkensvlees is slagerij van Lieshout uit Netersel. De leverancier voor ons rundvlees is 'De Walhoeve' uit Goirle, waar eigen vleesstieren worden verwerkt tot de lekkerste stukken vlees.
Onder andere de worstebroodjes zijn een bezoek aan onze winkel meer dan waard.

 

Lekker'nei
In onze winkel hebben we eieren afkomstig van de boerderij van Harrie Beekmans en Jan van Baast uit Spoordonk. De eieren worden direct in de kippensta ingepakt en naar onze winkel vervoerd.
De kippen hebben een overdekte uitloop en ze krijgen Kempisch voer. Dus ook duurzaamheid en dierenwelzijn staan hoog in het vaandel bij de productie van deze eieren. Bovendien zijn ze superlekker !

 

Appel- en andere vruchtensappen
Onze sappen komen van appels en andere vruchten uit de Philips Fruittuin uit Eindhoven. Dit fruit wordt met aandacht en vakmanschap geteeld. De appels worden rechtstreeks verwerkt tot flessen of taps.

 
 

Jam
De jam uit onze winkel ....

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu