Boerderijbelevingsdagen - Ruurhoeve

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Boerderijbelevingsdagen

Beleving > Activiteiten

Neem deel aan een gratis Boerderij-Beleving!

Waar kan je nou beter ontdekken wat ambachtelijke kaas en zuivel  is dan op de boerderij? Wij ontvangen je tijdens een Boerderij-Beleving graag op onze boerderij. Tijdens een Boerderij-Beleving ervaar je zelf op de boerderij wat Echte Boerderijzuivel is en met hoeveel passie het gemaakt wordt. Met heel veel kijk- en doe dingen die vooral heel leuk zijn voor de kids: koeien voeren, kalfjes kijken en aaien, luisteren naar het verhaal van de boer of de boerin, en natuurlijk proeven hoe de verschillende producten smaken.

Dankzij financiële steun van de Europese Unie kunnen wij je een volledig gratis  Boerderij-Beleving aanbieden. Je kunt heel eenvoudig online een Boerderij-Beleving voor jou en je (klein)- kids boeken; een leuk en leerzaam uitje, en nog gratis ook!Op welke dagen vind er een Boerderij-Beleving op De Ruurhoeve plaats.


 

Datum

Tijdstip

Zaterdag

6 juni 2015

boeken

10:30 - 13:00 uur

Zaterdag

4 juli 2015

boeken

10:30 - 13:00 uur

Zaterdag

5 september 2015

boeken

10:30 - 13:00 uur

Zaterdag

3 oktober 2015

boeken

10:30 - 13:00 uur

Online boeken via www.boerenkaas.nl?
Dat gaat heel eenvoudig. Op de site klik je op het plaatje van boerderij beleving. Kies voor provincie Noord-Brabant / gemeente Hoogeloon. De rest spreekt voor zich; gewoon de aanwijzingen volgen.  Let op: een Boerderij-Beleving gaat alleen door bij voldoende deelname (minimaal 10 personen). Twee dagen voor de betreffende Boerderij-Beleving ontvang je bericht via de mail als een Boerderij-Beleving onverhoopt niet doorgaat. Het is dan natuurlijk mogelijk om in overleg een andere datum te kiezen. Je kunt ook hier kiezen.

Folder Boerderij-Beleving

Er is een speciaal foldertje gemaakt met meer informatie over de Boerderij-Beleving. Deze is te downloaden op  boerenkaas.nl. Hier kun je eventueel ook boerderijbelevingen op andere boerderijen vinden.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu