Picknick - Ruurhoeve

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Picknick

Beleving > Activiteiten

Buiten eten is lekker, zeker in een omgeving waarin u in alle rust kunt genieten van elkaar ....... en van al het lekkers uit onze picknickmanden.

Zomaar spontaan picknicken om te profiteren van een zwoele zomerse dag, of omdat het om een bijzondere gelegenheid gaat die u wilt vieren met dierbaren om u heen.

Maak een keuze uit onze picknicks, bestel uw picknick minstens 2 dagen vooraf en wij verzorgen de rest! Met een wandeling langs ons akkerland komt u diverse plekjes tegen waar picknicktafels staan, of waar u het picknickkleed kunt uitspreiden.

Spelenderwijs meer leren over het boerenleven met het spel 'Ren je rot'. Dit is een leuke invulling om de picknickplek nog gezelliger te maken. Of tijdens de wandeling langs de akkerranden een speurtocht maken.

Tip: combineer de picknick met een workshop kaasmaken. Dat wordt een super-leuke en bijzondere dag, waarbij wij alles voor u regelen!

Als het weer tegenzit kunt u terecht in ons proeflokaal of op ons overdekte boerenterras. We kunnen indien gewenst een gedekte boerentafel serveren.

Picknick graag bestellen via de producten op deze pagina of op de pagina met detailinhoud. Mocht u nog vragen hebben of een last-minute picknick willen gebruiken: vraag in onze boerderijwinkel, of via telefoonnummer 0497 - 684041 naar de mogelijkheden. In overleg is heel veel mogelijk.

Elke picknick is vanaf 2 personen te bestellen (per soort). De picknickmanden worden gevuld met speciaal picknickservies en bestek, picknickkleed en afvalzakje. De broodjes smeert u zelf! Wilt u er extra drinken bij? Maak dan een keuze uit onze drankenkaart en vermeld dit bij de bestelling.


Graag contact voor de mogelijkheden: contactpagina


Details picknickmanden
Overzicht activiteiten

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu