Kaas van de boerderij
Op onze boerderij maken wij op ambachtelijke wijze Goudse kaas van gepasteuriseerde melk. Dit betekent dat we volgens het aloude recept de kaas bereiden en op natuurlijke wijze laten rijpen. Verschillende soorten zijn een vast onderdeel van ons assortiment: Jong, Jong belegen, Belegen, Extra belegen, Oud en Overjarig
Kaas van de boerderij met Kruiden
Kruidenkaas wordt ook op onze eigen boerderij gemaakt van eigen melk.
Verschillende soorten:
fenegriek, zontomaatjes, knoflook-ui, lavendel, truffel, walnoot, brandnetel, bieslook, mosterd, bier.
Cholfitty
Kaas eten en tegelijkertijd actief bijdragen aan een gezonde en evenwichtige levensstijl? Dat kan met de Cholfitty kaas van de Ruurhoeve.
Trappistenkaas
Ambachtelijke bierkaas van kaasboerderij De Ruurhoeve bereid met La Trappe Trappistenbier Quadruppel van Abdij Koningshoeven te Berkel-Enschot. Deze specialiteit heeft een bijzonder verrassende smaak.
Kaas altijd vers van het mes. De kaas wordt op traditionele wijze gemaakt van de verse melk van de eigen koeien en op smaak gebracht met La Trappe. In deze kaas zit de variant La Trappe Quadruppel verwerkt.
Een greep
uit onze klanten.
De ambachtelijke bereiding maakt de smaak van onze kaas zo rijk, krachtig en uniek. Alle smaakeigenschappen van de melk blijven immers behouden. De bereiding is voor een groot deel handwerk. Toewijding, gevoel voor de kaas en heel schoon werken zijn noodzakelijk voor het verkrijgen van een smakelijke kaas.