Kaas van de boerderij

Op onze boerderij maken wij op ambachtelijke wijze Goudse kaas van gepasteuriseerde melk. Dit betekent dat we volgens het aloude recept de kaas bereiden en op natuurlijke wijze laten rijpen. Verschillende soorten zijn een vast onderdeel van ons assortiment: Jong, Jong belegen, Belegen, Extra belegen, Oud en Overjarig

Kaas van de boerderij met Kruiden

Kruidenkaas wordt ook op onze eigen boerderij gemaakt van eigen melk.
Verschillende soorten:

fenegriek, zontomaatjes, knoflook-ui, lavendel, truffel, walnoot, brandnetel, bieslook, mosterd, bier.

Cholfitty

Kaas eten en tegelijkertijd actief bijdragen aan een gezonde en evenwichtige levensstijl? Dat kan met de Cholfitty kaas van de Ruurhoeve.

Trappistenkaas

Ambachtelijke bierkaas van kaasboerderij De Ruurhoeve bereid met La Trappe Trappistenbier Quadruppel van Abdij Koningshoeven te Berkel-Enschot. Deze specialiteit heeft een bijzonder verrassende smaak.

Kaas altijd vers van het mes. De kaas wordt op traditionele wijze gemaakt van de verse melk van de eigen koeien en op smaak gebracht met La Trappe. In deze kaas zit de variant La Trappe Quadruppel verwerkt.

Landwinkel

De Landwinkel van de Ruurhoeve is bijna dagelijks beschikbaar voor kazen en producten uit de streek.

Kaasmakerij

Op de boerderij van ons opa Janus en oma Hendrika Bruurs-Verhoeven in Goirle aan de Breehees werd in 1981 begonnen met een kaasmakerij.

Beleving

Iedereen – van jong tot oud – brengt een bezoek aan de boerderij van De Ruurhoeve om te beleven en te leren.

Een greep
uit onze klanten.

De ambachtelijke bereiding maakt de smaak van onze kaas zo rijk, krachtig en uniek. Alle smaakeigenschappen van de melk blijven immers behouden.  De bereiding is voor een groot deel handwerk. Toewijding, gevoel voor de kaas en heel schoon werken zijn noodzakelijk voor het verkrijgen van een smakelijke kaas.

Back to top